Välkommen till Skellefteå Brukshundsklubb och Hundungdom!

Info om medlemskap i vår fina klubb hittar du här! Du kan även gå in under noden "Formulär".

Länk till kurser hittar du här!

Hitta hit!

Klubbstugan

Från E4 norr: Kör E4 söderut, vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena sväng höger in på Slalomvägen. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

Från E4 söder: Kör E4 norrut. Följ skyltning mot camping/skidbacke. Sväng vänster in på Slalomvägen vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

karta

Google maps (karta): Länk

GPS-Koordinater
WGS 84 (lat, lon): N 64° 46.001', E 20° 57.483'
WGS 84 decimal (lat, lon): 64.76668, 20.95804
RT90: 7194669, 1745010
SWEREF99: 7195783, 783084

Vi finns även på Facebook men man måste ansöka om medlemskap i gruppen:

facebook-logga

FB_IMG_1433534401305

Ni som är nyfikna på vad Skellefteå BK kan erbjuda er är varmt välkomna att titta på våra tävlingar och träningar (se kalender). Passa då på att köpa fika från vårt kök! Vi har Swish.

Nyheter!

Inbjudan till läger för bruks- och lydnadstävlande, Fällfors 15-17/6 2018

Dekal Skellefteå BK

Alla medlemmar som är intresserade av bruks- och lydnadstävlande inbjuds till helgläger den 15-17/6 på Fällfors camping. Möjlighet att komma redan torsdag den 14:e.

Samling fredag 15/6 kl.09:00 för uppdelning i grupper och träning, gemensam grillning av egen mat på kvällen, lördag träning och gemensam middag (buffé) i restaurangen, söndag träning med avslut ca. 15:00. Ingen deltagaravgift.

Träningen bedrivs enligt principen alla hjälper alla, dvs ingen lärare men BoL-gruppen organiserar, gör tidplan osv.

Boende och buffé lördag bokas av var och en direkt med campingen. Obs! Juni är en populär period för fiske i Byskeälven, dvs. boka så snart som möjligt för att vara säker på plats. Se separat offert från Fällfors camping genom att klicka här.

Träna och ha kul tillsammans med era hundar och övriga deltagare!

Om ni har frågor ring Peter, 070-6379613 eller Carina, 070-6582148, alternativt maila peter.lindstrom@alimakhek.com

Anmälan om deltagande senast 2018-06-08 till bol@skeabk.se. Ange namn, telnr, mailadress, vad du vill träna och när du kommer.

OBS Ny tid för Planeringsmöte Bruks- och Lydnad 2018

Med anledning av hockeyfinalspelet ändrar vi till 17:30!

Kallelse till planeringsmöte för årets bruks- och lydnadstävlingar. Mötet är den 17 april 17:30 och vi håller till i vår klubbstuga. Alla som vill hjälpa till är varmt välkomna och de som tänker tävla ska som vanligt även hjälpa till dagar man inte tävlar.

Klubben bjuder även på fika. Vi ses!!

/Bruks och Lydnadsgruppen

VILL DU OCH DIN HUND TRÄNA HUNDMÖTEN? (Ingen kostnad)

Välkommen till brukshundklubben onsdag 4 april kl 18.30.
Vi träffas på parkeringen utanför klubbstugan, Lämna hundarna i bilen medan vi förklarar hur vi ska gå.
Ta med godis som hunden gillar och leksak samt bajspåsar.
Instruktörer finns på plats, vi bjuder på fika i klubbstugan efteråt.

Marica Ljungholms foto.

Kallelse till utvecklingsmöte Hundägarutbildningsgruppen (HUG) och Bruks och Lydnadsgruppen (BOL)

Härmed kallas alla instruktörer och funktionärer inom verksamhetsgrupperna HUG och BOL samt alla som har stort intresse för grenarna eller avser att tävla inom Bruks och Lydnad kommande säsong. Syftet med mötet är att diskutera lösningar och besluta hur vi på kort och lång sikt tillsammans skapar en riktigt positiv utveckling för grenarna.

Tid och plats:

12 april kl 19:00 Skellefteå Brukshundsklubb

Kallelse till tävlingsplaneringsmöte 17 april 17:30

Klubben bjuder även på fika. Vi ses!!

/Bruks och Lydnadsgruppen

maj 2018
 Första maj
» Skeå Hundungdom 9.00 tom sö 18.00
» Skeå HU 9.00-18.00
Kristi himmelsfärds dag
» Rallylydnadstävling
Pingstafton
» Rallylydnadstävling
 Pingstdagen
Annandag pingst
» Mentalgruppen 0.700-19.00
» Mentalgruppen 0.700-19.00
Mors dag
» Agility funktionorärsmöte 18.30-21.00
» Agility grundkurs 18.30-2045
» Agility forts.kurs 18.30-20.45

Att tänka på!

samt på alla våra MH, MT, bruksprov utom appellklasser, se kalender för dagar när vi anordnar bruksprov

OBS! det är inte klubben som håller i skotträningen med pistol och skott som på onsdagar, utan fredag och söndagstiden är till för skott om man har egen pistol att skjuta med, alt om någon med nyckel till kassaskåpet är på plats så kan pistol lånas ut dock måste man ha egna skott.

Sponsorer och samarbetspartners

banner_skekraft