Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Vill du lära dig mer om hundens mentalitet?

Skellefteå BK arrangerar en dagskurs i allmän mentalkunskap – M1.

Kursen riktar sig till alla hundägare, blivande mentalfiguranter, uppfödare, hundkursdeltagare, m fl. För att delta ska du vara SBK-medlem.

Målet med kursen är att introducera mentalitetsområdet, ge grundläggande kunskap om testmetoder, väcka intresse för fortsatt mentalfunktionärsutbildning. Kursens centrala innehåll kan sammanfattas i fyra moduler:
Hundens historia, mentalitetsbegrepp, beteendesystem och testformer.

Datum: Söndag 7/4 kl. 09-16.

Plats: Skellefteå Brukshundklubb, Vitberget.

Kursledare: Torsten Örnkloo

Kostnad: 200 kr (fika ingår, inte lunch)

Anmälan: Anmälan skickas till mental@skeabk.se senast 2019-03-24. Skriv namn. Anmälningsavgiften betalas in till PG 67933-2 eller swish 1230593749, senast 24/3. märk betalningen med namn och M1.

Frågor: Skickas till mental@skeabk.se.

Välkomna!

Årsmöteshandlingar

Årsmöteshandlingar hittar ni när ni klickar här.

Officiell agilitytävling

Den går av stapeln 9-10 februari 2019.

Plats: Nya manegen i ridhuset på Morö Backe.

Cirkatider: 8.00 till 16.00

Här kan du titta på förstklassig agility och

njuta av utbudet i serveringen: varma mackor,

lättare lunch, kaffe, drickor och goda hembakta kakor.

Det är givetvis gratis att gå in.

Välkommen!

/Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb