Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Planeringsmöte för säsongens Bruks- och Lydnadstävlingar

Den 14 februari kl 19:00 är det dags för planeringsmöte för säsongen kommande Bruks- och Lydnadstävlingen. Vi bjuder på fika.

Plats: Klubbsugan

Alla som är intresserade av att hjälpa till är varmt välkomna, erfaren som oerfaren. Alla kan bidra på något sätt och ju fler vi blir desto lättare blir det för alla.

Väl mött, vi ses!

Bruks- och Lydnadsgruppen

Frågor skickas till tavling@skeabk.se

Klubbfest!!

Screenshot_20190104-203944_Word

Policy gällande klubbens instruktörer

Dekal Skellefteå BK

Policy gällande klubbens instruktörer

Instruktörerna i Skellefteå Brukshundklubb gör ett mycket viktigt arbete för klubben. Det är mycket tack vare vår kursverksamhet som klubben får in nya medlemmar och kan utvecklas som förening. Styrelsens inriktning är att våra instruktörer ska känna stolthet av att vara en viktig del i klubbens utveckling.

För att allt ska vara tydligt vad som gäller när man verkar som instruktör i klubben har vi tagit fram ett policydokument som vi hoppas ska vara klargörande.

När någon medlem vill utbilda sig till instruktör ska styrelsen godkänna detta.

När utbildningen är klar och godkänd examination utförd förväntas man hålla minst fem kurser i klubbens regi.
Om man inte genomför det och inte har giltigt skäl (flytt, sjukdom och dylikt) kan man bli återbetalningsskyldig av del av utbildningskostnaden.

De instruktörer som håller minst en kurs/år blir aktuell för deltagande i speciellt riktad utbildning/utveckling för instruktörer som arrangeras av kubben/distriktet.
De instruktörer som även håller kurser utanför föreningen kommer ej att särbehandlas under förutsättning att de årligen håller kurser i klubbens regi.

Vidareutveckling för instruktörer enligt ovan kan vara:
- pepp-kurs för instruktörer
- deltagande med egen hund i kurs för instruktör som bjuds in över tex en helg
- vidareutbildning i tex specialkurs
- mm

Policyn fastställd av styrelsen 2018-09-05