Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Kallelse till planeringsmöte inför Bruksprovet 6-7 oktober

Tid: Onsdagen den 29 augusti 19:00

Plats: Klubbstugan

Viktigt att alla bruksintresserade kommer till  mötet eftersom alla kan bidra på något sätt, oavsett förkunskaper. Många fler måste hjälpa till jämfört med vårtävlingen då några få fick arbeta alldeles för många timmar.

För de som tänker tävla gäller en dag tävling, en dag funktionär.

Vi ses!

/Bruks och Lydnadsgruppen

Inbjudan Klubbmästerskap i Bruks och Lydnad 22-23/9

Inbjudan Klubbmästerskap

Bruks och Lydnad 22-23/9 2018

Klubbstugan, Vitberget

Vi korar procentuellt bäste oavsett klass i bruks respektive lydnad. SBK’s regler gäller för vilken klass du är berättigad att anmäla till. Den som inte känner sig riktigt klar för tävling kan förstås delta bara för att träna. Varje ekipage deltar i en klass.

• Bruks: Spår och sök, alla klasser akl till ekl. Specialen lördag och lydnaden söndag.
  •  Lydnad: Startklass till lydnadsklass 3, lördag.

Anmälan senast 2018-09-10 till bol@skeabk.se. Ange ditt och hundens namn samt den klass du vill delta i. Ingen avgift.

Frågor på lydnadsklasser till Jimmie 076-8377598 eller brukset Peter 070-6379613.

För att genomföra KM’et kommer alla deltagare att behöva hjälpa till.

Välkomna!

Agilitytävling

Välkommen till Skellefteå Brukshundklubb på söndag 19 augusti!
Vi arrangerar en officiell agilitytävling för klass 2 och lag.
Tävlingen börjar klockan 9 och slutar vid 14.
Gratis inträde! Gott fika!
Kom och heja på våra duktiga ekipage!
/Agilitygruppen

december 2018