Välkommen till Skellefteå Brukshundsklubb och Hundungdom!

Info om medlemskap i vår fina klubb hittar du här! Du kan även gå in under noden "Formulär".

Länk till kurser hittar du här!

Hitta hit!

Klubbstugan

Från E4 norr: Kör E4 söderut, vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena sväng höger in på Slalomvägen. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

Från E4 söder: Kör E4 norrut. Följ skyltning mot camping/skidbacke. Sväng vänster in på Slalomvägen vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

karta

Google maps (karta): Länk

GPS-Koordinater
WGS 84 (lat, lon): N 64° 46.001', E 20° 57.483'
WGS 84 decimal (lat, lon): 64.76668, 20.95804
RT90: 7194669, 1745010
SWEREF99: 7195783, 783084

Vi finns även på Facebook men man måste ansöka om medlemskap i gruppen:

facebook-logga

FB_IMG_1433534401305

Ni som är nyfikna på vad Skellefteå BK kan erbjuda er är varmt välkomna att titta på våra tävlingar och träningar (se kalender). Passa då på att köpa fika från vårt kök! Vi har Swish.

Nyheter!

Årsmöteshandlingar

Årsmöteshandlingar hittar ni när ni klickar här.

Officiell agilitytävling

Den går av stapeln 9-10 februari 2019.

Plats: Nya manegen i ridhuset på Morö Backe.

Cirkatider: 8.00 till 16.00

Här kan du titta på förstklassig agility och

njuta av utbudet i serveringen: varma mackor,

lättare lunch, kaffe, drickor och goda hembakta kakor.

Det är givetvis gratis att gå in.

Välkommen!

/Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb

Planeringsmöte för säsongens Bruks- och Lydnadstävlingar

Den 14 februari kl 19:00 är det dags för planeringsmöte för säsongen kommande Bruks- och Lydnadstävlingen. Vi bjuder på fika.

Plats: Klubbsugan

Alla som är intresserade av att hjälpa till är varmt välkomna, erfaren som oerfaren. Alla kan bidra på något sätt och ju fler vi blir desto lättare blir det för alla.

Väl mött, vi ses!

Bruks- och Lydnadsgruppen

Frågor skickas till tavling@skeabk.se

Klubbfest!!

Screenshot_20190104-203944_Word

Policy gällande klubbens instruktörer

Dekal Skellefteå BK

Policy gällande klubbens instruktörer

Instruktörerna i Skellefteå Brukshundklubb gör ett mycket viktigt arbete för klubben. Det är mycket tack vare vår kursverksamhet som klubben får in nya medlemmar och kan utvecklas som förening. Styrelsens inriktning är att våra instruktörer ska känna stolthet av att vara en viktig del i klubbens utveckling.

För att allt ska vara tydligt vad som gäller när man verkar som instruktör i klubben har vi tagit fram ett policydokument som vi hoppas ska vara klargörande.

När någon medlem vill utbilda sig till instruktör ska styrelsen godkänna detta.

När utbildningen är klar och godkänd examination utförd förväntas man hålla minst fem kurser i klubbens regi.
Om man inte genomför det och inte har giltigt skäl (flytt, sjukdom och dylikt) kan man bli återbetalningsskyldig av del av utbildningskostnaden.

De instruktörer som håller minst en kurs/år blir aktuell för deltagande i speciellt riktad utbildning/utveckling för instruktörer som arrangeras av kubben/distriktet.
De instruktörer som även håller kurser utanför föreningen kommer ej att särbehandlas under förutsättning att de årligen håller kurser i klubbens regi.

Vidareutveckling för instruktörer enligt ovan kan vara:
- pepp-kurs för instruktörer
- deltagande med egen hund i kurs för instruktör som bjuds in över tex en helg
- vidareutbildning i tex specialkurs
- mm

Policyn fastställd av styrelsen 2018-09-05

januari 2019
 Nyårsdagen
Trettondedagsafton
Trettondedag jul
» Valpkurs 10.30-12.45
» Grönt kort kurs 18.00-21.00
» Valpkurs 9.00-12.00
» Valpkurs 9.00-12.00
» Grönt kort kurs 18.00-21.00
» Klubbfest 19.00
» Valpkurs 10.30-12.45
 Konungens namnsdag

Att tänka på!

samt på alla våra MH, MT, bruksprov utom appellklasser, se kalender för dagar när vi anordnar bruksprov

OBS! det är inte klubben som håller i skotträningen med pistol och skott som på onsdagar, utan fredag och söndagstiden är till för skott om man har egen pistol att skjuta med, alt om någon med nyckel till kassaskåpet är på plats så kan pistol lånas ut dock måste man ha egna skott.

Sponsorer och samarbetspartners

Svenska Brukshundklubben