Onsdagsträningarna startat upp igen!

Glada nyheter!
Onsdagsträningarna startas upp 3/6 18.30! OBS!! - Träning med skott kan förekomma 17.30 till 18.30
Tänk dock på att följa SBK:s anvisningar kring Covid 19 ttps://www.brukshundklubben.se/kontakt/om-oss/coronapandemin/

Den 17/6 kommer det att vara städning av klubbområdet mellan 18-19. Ta med en egen kratta och ett gott humör!
Träningen börjar efter det 🙂

Hoppas vi ses!

Plan & fika ansvar

Rallylydnadsgruppen

Agilitygruppen

Bruks o Lydnadsgruppen

Sommaruppehåll

PR- info gruppen

Specialsök/Nosework gruppen

Mentalitetsgruppen

Hundägargruppen

Tjänstehundsgruppen

Rallylydnadsgruppen

Bruks o Lydnadsgruppen

Agilitygruppen

Prova på dag med spår

Lördagen den 13 juni kommer Bruks- och Lydnadsgruppen att erbjuda en prova-på-dag för spår för de som är intresserade av att tävla apell.

Vi har begränsat antal ekipage till 6st dvs en ledare på 3 ekipage. Varje ekipage får minst 3st spårövningar, troligtvis fler.

Mål med dagen är att deltagaren själv ska förstå grunderna för att kunna fortsätta spårträna mot en apell-tävling.  Finns det lediga platser kan mer erfarna ekipage på delta för att jobba vidare med spåret utifrån vart man är i spårandet men nybörjarekipage prioriteras.

Vi börjar 9:00 och avslutar vid 15-tiden.  Lunch/fika medtages till skogen.

Vi håller till i Medle, samlingsplats meddelas efter mottagen anmälan.

Kostnad: Gratis, endast medlemskap i lokalklubben är ett krav.

Sista anmälningsdag är 7 juni.

Ledare Malin och Anders Lundqvist

Anmälan och ev frågor via sms eller telefon till Anders 070-6833210.

Ingen onsdagsträning tom 31 maj

Hej alla!

Hoppas att ni tar hand om er i dessa extrema tider!

Då SBK har ställt in alla organiserad träning och tävling som inte är utomhus och som inte är mindre än 10 personer kommer det inte att vara någon onsdagsträning på klubben tom den 31 maj.

Detta kan förlängas då vi följer SBK's beslut.

Har ni frågor angående detta kontakta oss i styrelsen under fliken Kontakta oss.

För aktuell information gå in på:

SkeaBK's styrelse

april 2019
» Nosework 18.00-20.30
» Studiecirkel 15.00-17.30
» Mentalgruppen stuga + planer.
» Nosework 18.00-20.30
» Studiecirkel 15.00-17.30