Sugen på att träna i grupp?

Nu har våren kommit och vi är många som vill ut i skogen för att börja träna sök, rapport, patrull eller spår med våra hundar. Kanske behöver vi också damma av lydnaden efter vinterns halkiga försök.

Vi är många medlemmar i Skellefteå brukshundsklubb som nu sätter igång med träningen och det är alltid roligare att göra det i grupp. Är du och din hund redan ett tävlingsekipage eller har du målsättningen att komma ut på tävlingsplan, anmäl längre ner i artikeln så träffas vi den 1 maj kl 18.00 i klubbstugan för en första information om hur vi ska organisera träningen.

Anmäl dig under menyn "Anmälan" och sedan Anmälan kurs. Ange i fomuläret vilken träningsgrupp du vill delta i.

Utifrån hundens och förarens nivå kommer vi att sätta ihop ett förslag på lämpliga grupper. Om du har någon kompis som du gärna vill vara i samma grupp som, berätta om det så kan vi placera er i samma grupp.

Har du några frågor angående detta så kan du vända dig till:

Lotti Ericson 070 2209372  lotti_ericson@hotmail.com

eller Mari Asplund 070 6838541 yxxi-vinna@hotmail.se

Kallelse till planeringsmöte Tävling

Kallelse till tävlingsmöte i Skellefteå Brukshundklubb

Datum: 2015-05-05

Plats och tid: Skellefteå Brukshundklubb, klubbstugan klockan 18.30

Mötet handlar om att planera våra bruks- och lydnadstävlingar 2015.

Alla som varit funktionärer och alla som är intresserad av tävlingsverksamheten uppmanas att komma på detta viktiga möte.

Klubben bjuder på fika

Välkommen önskar

Styrelsen genom Mari Asplund och Lotti Eriksson

juli 2021
» Mental M3a stuga + plan 2.
» Mental M3a stuga +plan 2
» Hundundom stuga + planer 17.00-21.00
» Allmänlydnad 18.30-21.15 plan2
» ÖND utbildning stuga + plan 3. 8,00-15.00
» Bruks och lydnadsläger. 18.00
 Kronprinsessans födelsedag
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela område +stugant.
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området + stugan
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området +stugan.
» Bruks och lydnadsläger. avslutas 16.00. Hela området +stugan.
» Stuga plus Samtliga planer från 14.00
» Agilitytävling hela klubben