Onsdagsträningar

Vi räknar med att onsdagsträningar börjar så snart planerna torkat upp. Vi hoppas att vi kan starta upp den från och med onsdagen den 13/5.

Sugen på att träna i grupp?

Nu har våren kommit och vi är många som vill ut i skogen för att börja träna sök, rapport, patrull eller spår med våra hundar. Kanske behöver vi också damma av lydnaden efter vinterns halkiga försök.

Vi är många medlemmar i Skellefteå brukshundsklubb som nu sätter igång med träningen och det är alltid roligare att göra det i grupp. Är du och din hund redan ett tävlingsekipage eller har du målsättningen att komma ut på tävlingsplan, anmäl längre ner i artikeln så träffas vi den 1 maj kl 18.00 i klubbstugan för en första information om hur vi ska organisera träningen.

Anmäl dig under menyn "Anmälan" och sedan Anmälan kurs. Ange i fomuläret vilken träningsgrupp du vill delta i.

Utifrån hundens och förarens nivå kommer vi att sätta ihop ett förslag på lämpliga grupper. Om du har någon kompis som du gärna vill vara i samma grupp som, berätta om det så kan vi placera er i samma grupp.

Har du några frågor angående detta så kan du vända dig till:

Lotti Ericson 070 2209372  lotti_ericson@hotmail.com

eller Mari Asplund 070 6838541 yxxi-vinna@hotmail.se