Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Kurs i Brukslydnad

Är Du intresserad av att gå en helgkurs i Brukslydnad?

Lördag-Söndag 14-15/9 kommer Marina Lundström från Umeå som instruktör. Se presentation nedan.

Kursen riktar sig främst till tävlingsekipage som tävlar för Skellefteå BK inom Brukset.

6st ekipage kommer att få möjlighet att deltaga.  Vid fler än 6 st intresserade kommer Elit och Hkl- ekipage att prioriteras.

Man kan även ta tillfället i akt att vara med som åhörare.

Kostnad: 1600 kr/ ekipage.

Åhörare 200 kr/ dag.

Sista anmälningsdag 6/9 till Lotti via sms 070-2209372.

Presentation Marina

Höstens onsdagsträningar drar igång!

17.30-18.30 kan skott förekomma. Vill du träna skott med din hund? Kolla in facebookgrupperna (för er utan facebook, kom förbi och se om det är någon där)

18.30 startar den allmänna träningen. Agility, lydnad, rallylydnad, socialträning och fika med likasinnade!

Välkommen!

Agilitytävling

Fredagkväll 19 juli kl 18 till kl 21,

lördag 20 juli och söndag 21 juli

mellan kl 8 och ca kl 16.

Försäljning av hembakat fika

Givetvis fri entré