Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Nu ligger anmälan ute till en allmänlydnadskurs!

Kursen, som startar den 7/5, ger en god allmänlydnad och en bra grund för fortsatt arbete med din hund. Träffarna genomförs i studiecirkelform och teori varvas med praktik. Kursen består av åtta sammankomster.

Kravet för kursen är att hunden ska vara minst 10 månader vid kursstart samt vaccinerad enligt gällande regler. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan via länken nedan:

Officiell agilitytävling

Nu är det dags för officiell agilitytävling igen!

Dag: lördag 23 mars 2019.

Plats: Nya manegen i ridhuset på Morö Backe.

Cirkatider: 8.00 till 16.00

Här kan du titta på förstklassig agility och

njuta av utbudet i serveringen: varma mackor,

lättare lunch, kaffe, drickor och goda hembakta kakor.

Det är givetvis gratis att gå in.

Välkommen!

Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb

Försäljning:

Vi är tre tjejer som studerar på Grans Naturbruksgymnasium.

Vi har bestämt oss att tillverka hundleksaker,

bajspåsehållare och levergodis i kursen entreprenörskap.

Vi kommer finnas på plats under agilitytävlingen i

Skellefteå 23 mars och sälja våra produkter. (Swish finns).

Det kommer även gå att lägga beställningar efter tävlingen.

Vid beställning, mejla: spp.hundleksaker@gmail.com

Vid mer info mejla oss eller kolla in Facebook sidan,

SPP Hundleksaker och tillbehör.

(Levern kommer finnas i begränsad upplaga).

Med vänlig hälsning Alma, Anna & Josefine

Vill du lära dig mer om hundens mentalitet?

Skellefteå BK arrangerar en dagskurs i allmän mentalkunskap – M1.

Kursen riktar sig till alla hundägare, blivande mentalfiguranter, uppfödare, hundkursdeltagare, m fl. För att delta ska du vara SBK-medlem.

Målet med kursen är att introducera mentalitetsområdet, ge grundläggande kunskap om testmetoder, väcka intresse för fortsatt mentalfunktionärsutbildning. Kursens centrala innehåll kan sammanfattas i fyra moduler:
Hundens historia, mentalitetsbegrepp, beteendesystem och testformer.

Datum: Söndag 7/4 kl. 09-16.

Plats: Skellefteå Brukshundklubb, Vitberget.

Kursledare: Torsten Örnkloo

Kostnad: 200 kr (fika ingår, inte lunch)

Anmälan: Anmälan skickas till mental@skeabk.se senast 2019-03-24. Skriv namn. Anmälningsavgiften betalas in till PG 67933-2 eller swish 1230593749, senast 24/3. märk betalningen med namn och M1.

Frågor: Skickas till mental@skeabk.se.

Välkomna!

april 2019
» Nosework 18.00-20.30
» Studiecirkel 15.00-17.30
» Mentalgruppen stuga + planer.
» Nosework 18.00-20.30
» Studiecirkel 15.00-17.30