Välkommen till Skellefteå Brukshundsklubb och Hundungdom!

Info om medlemskap i vår fina klubb hittar du här! Du kan även gå in under noden "Formulär".

Länk till kurser hittar du här!

Hitta hit!

Klubbstugan

Från E4 norr: Kör E4 söderut, vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena sväng höger in på Slalomvägen. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

Från E4 söder: Kör E4 norrut. Följ skyltning mot camping/skidbacke. Sväng vänster in på Slalomvägen vid Korvgubben/Skelleftekraft Arena. Ta tredje vänster och följ vägen fram till klubbområdet.

karta

Google maps (karta): Länk

GPS-Koordinater
WGS 84 (lat, lon): N 64° 46.001', E 20° 57.483'
WGS 84 decimal (lat, lon): 64.76668, 20.95804
RT90: 7194669, 1745010
SWEREF99: 7195783, 783084

Vi finns även på Facebook men man måste ansöka om medlemskap i gruppen:

facebook-logga

FB_IMG_1433534401305

Ni som är nyfikna på vad Skellefteå BK kan erbjuda er är varmt välkomna att titta på våra tävlingar och träningar (se kalender). Passa då på att köpa fika från vårt kök! Vi har Swish.

Nyheter!

VILL DU OCH DIN HUND TRÄNA HUNDMÖTEN? (Ingen kostnad)

Välkommen till brukshundklubben onsdag 4 april kl 18.30.
Vi träffas på parkeringen utanför klubbstugan, Lämna hundarna i bilen medan vi förklarar hur vi ska gå.
Ta med godis som hunden gillar och leksak samt bajspåsar.
Instruktörer finns på plats, vi bjuder på fika i klubbstugan efteråt.

Marica Ljungholms foto.

Kallelse till utvecklingsmöte Hundägarutbildningsgruppen (HUG) och Bruks och Lydnadsgruppen (BOL)

Härmed kallas alla instruktörer och funktionärer inom verksamhetsgrupperna HUG och BOL samt alla som har stort intresse för grenarna eller avser att tävla inom Bruks och Lydnad kommande säsong. Syftet med mötet är att diskutera lösningar och besluta hur vi på kort och lång sikt tillsammans skapar en riktigt positiv utveckling för grenarna.

Tid och plats:

12 april kl 19:00 Skellefteå Brukshundsklubb

Kallelse till tävlingsplaneringsmöte 17 april 17:30

Kallelse till planeringsmöte för årets bruks- och lydnadstävlingar. Mötet är den 17 april 17:30 och vi håller till i vår klubbstuga. Alla som vill hjälpa till är varmt välkomna och de som tänker tävla ska som vanligt även hjälpa till dagar man inte tävlar.

Klubben bjuder även på fika. Vi ses!!

/Bruks och Lydnadsgruppen

Årsmöteshandlingar 2018

Kom ihåg årsmötet den lördagen den 24 februari på Stiftsgården. Medlemmar har fått en kallesle via e-post. Sista dagen för anmälan till lunchen är den 16 februari.

Årsmöteshandlingar finns nu att ladda ner på hemsidan under noden "Dokument". Genväg hittar du här. Hör snarast av er till styrelsen om ni inte hittar det.

Mentaltest (MT2017)

Det finns nu ett anmälningsformulär på hemsidan för MT2017 under noden "Formulär" eller klickar ni här

december 2018
1:a söndagen i advent
2:a söndagen i advent
 Nobeldagen
Luciadagen
3:e söndagen i advent
 Drottningens födelsedag
4:e söndagen i advent
Julafton
 Juldagen
Annandag jul
Värnlösa barns dag
Nyårsafton

Att tänka på!

samt på alla våra MH, MT, bruksprov utom appellklasser, se kalender för dagar när vi anordnar bruksprov

OBS! det är inte klubben som håller i skotträningen med pistol och skott som på onsdagar, utan fredag och söndagstiden är till för skott om man har egen pistol att skjuta med, alt om någon med nyckel till kassaskåpet är på plats så kan pistol lånas ut dock måste man ha egna skott.

Sponsorer och samarbetspartners

Sponsorer till agilitytävlingen Sommarhoppet i Skellefteå