Klubbkläder och ryggsäck

profilkläder 2018

I sommar kommer det att finnas möjlighet att köpa en riktigt snygg t-shirt/ryggsäck med våran klubblogga Skellefteå Brukshunsklubb och gamla SBK-loggan/100års jubileumloggan.
T-shirten kommer att finnas i unisex och dammodell i storlekar från small/medium/large/XL/XXL dock i begränsat antal men det går att beställa fler vartefter.

Pris t-shirt 210kr
Pris ryggsäck 220kr

Det kommer att finnas möjlighet att få prova t-shirten och man betalar via swish 1230593749 eller postgiro 67933-2.

Mejla prinfo@skeabk.se för beställning.
//PR-info

Agility

Funktionärsmöte på klubben 29/5 klockan 18.30.

Vi informerar om årets kurser, träningar och tävlingar.

Efter mötet kommer vi att se över hinderparken (tvättning, reparation) så ta oömma kläder. Vi ska fylla upp sandsäckarna så ta med all sand du kan få tag på.

Vi bjuder på fika!

Välkommen!
/Agilitygruppen

Onsdagsträning, Bruks- och Lydnadsgruppen

Bruks- och lydnadsgruppen kommer att ha olika träningsteman vid onsdagsträningarna där man utgår utifrån sin nivå.

Tid 19:30 vid varje tillfälle om inte annat sägs.

Första tillfället är nu på onsdag den 23 maj där temat är "Inkallning". Den 30 maj firar Brukshundklubben 100-år (se separat notis) så vid det tillfället uteblir temat men på nationaldagen den 6 juni är det "Uppletande av föremål" som gäller.

/Bruks- och lydnadsgruppen

Inbjudan 100-årsfirande!

Inbjudan 100-årsfirande

Skellefteå Brukshundklubbs onsdagsträningar 2018

Dekal Skellefteå BK

Nu startar vi upp med träningsträffarna på onsdagskvällarna. Vi fördelar fikaansvaret (minst 1 pers) mellan verksamhetsgrupperna på klubben. På klubbens planer finns olika aktiviteter så som Agility, Rallylydnad och Bruks- och Lydnad (BOL) där BOL denna säsong sköter platsliggningen. Mer info kommer angående BOL-aktiveter.

Tid för träningen: 18.30-20.30, då ska möjlighet finnas att gå in i stugan och fika. Se även till att stugan städas på kvällen. Meddela någon i stug- och trivselgruppen (stuga@skeabk.se) om det saknas något i köket. Grupperna ansvarar själva för att byta ansvarsdag om de inte kan ”sin” onsdag.

OBS!! - Träning med skott kan förekomma 17.30 till 18.30 samtliga tillfällen utom den 20/6 då agilitytävling. Då får skott ej förekomma under kvällen.

Plan & fika ansvar

Anmärkning

Tjänstehundsgruppen

Hundägargruppen

Rallylydnadsgruppen

Agilitygruppen

Ingen skotträning!

Bruks o Lydnadsgruppen

Sommaruppehåll

PR- info gruppen

Specialsök/Nosework gruppen

Mentalitetsgruppen

Tjänstehundsgruppen

Hundägargruppen

Rallylydnadsgruppen

Agilitygruppen

Har ni frågor kontakta Anders Lundqvist 070-6833210 (ordforande@skeabk.se) eller någon annan i styrelsen.

Agility

Vi som arbetar i Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb är

• Magdalena Steinvall, sammankallande, mobil 070-626 43 59
  • Andrea Stenlund
  • Elenor Westin
  • Johanna Davidsson
  • Maria Törnlund
  • Sara Salsbring
  • Veronica Hådén

Vårt mål för 2018 är att genom uppmuntran och bra träningsmöjligheter få fler aktiva som tränar målmedvetet och fler aktiva tävlande, och att fortsätta med att stärka samhörigheten i klubben.

Vi arrangerar träningar, möten, utbildningar, inofficiella tävlingar och officiella tävlingar. Kurser i agility samarrangeras med Studiefrämjandet.

Du som är nyfiken på agility, hör av dig!

Mailadressen är agility@skeabk.se.

Vi har även en Facebookgrupp för våra medlemmar och för dig som bor i Skellefteåområdet och är intresserad av agility. Den heter Skellefteå Agility.

Välkommen till en rolig tränings- och tävlingsform för dig och din hund!