Onsdagsträningarna är igång!

De efterlängtade onsdagsträningarna har kommit igång!

Varje onsdag18.30-20.30 -  Skott kan förekomma mellan 17.30-18.30!

Tänk på att det är en byggarbetsplats så parkera gärna ovanför huset och längst grusvägen.

Det finns möjlighet att gå in i stugan (eller under skärmtaket) och köpa fika/dricka kaffe. (Anpassas efter SBK:s anvisningar för Covid 19)
Håll avstånd, ta hand om varandra!

Ansvariga för kvällarna:

2/6 Styrelsen

9/6 Rallylydnadsgruppen

16/6 Agilitygruppen

23/6 Bruks o Lydnadsgruppen

30/6 Hundägargruppen

Sommaruppehåll

4/8 Specialsök/Nosework gruppen

11/8 Mentalitetsgruppen

18/8 PR- info gruppen

25/8 Tjänstehundsgruppen

1/9 Styrelsen

8/9 Rallylydnadsgruppen

15/9 Bruks o Lydnadsgruppen

22/9 Agilitygruppen

29/9 Hundägargruppen

Läger i Skellefteå 14-18 juli

Saknar du gemenskapen med andra hundentusiaster? Har Tåmelägret lämnat i tomrum i ditt hjärta? Då har vi glada nyheter!

Nu är det klart att det blir ett läger i Skellefteå i 14-18 juli! Glädjande nog har vi fått klartecken från tre duktiga tränare (se annons nedan) som ska hålla i varsin grupp; lydnad, spår respektive sök. Max 7 deltagare per grupp och medlemmar i Skellefteå BK har första tjing på platserna fram till och med den 3/5. Från den 4/5 öppnar vi för möjligheten att ekipage från andra klubbar också kan anmäla sig. Först till kvarn gäller.

Ange förarens & hundens namn, nivå (nybörjare eller tävlingsklass), ras och ålder samt medlemsnummer och mejla din anmälan till: skelleftea.bk.lager@gmail.com.

Lägeravgiften (2 200 kr) ska vara betald senast 31/5 på plusgiro 603 97 69-2 eller Swish till 123 090 7303. Hunden ska vara vaccinerad för att få delta.

OM det blir för få anmälda eller att pandemirestriktionerna ändras som omöjliggör genomförande, har klubben rätt att ställa in lägret. OM däremot restriktionerna lättas och smittläget tillåter, planerar vi att ha en gemensam grillkväll lördag den 17/7.

Välkomna till årets hund-happening i Skellefteå 2021!

Kallelse till årsmöte

Datum: tisdagen den 13 april 2021 klockan 18.30, registrering 18.15

Plats: Digitalt möte via Zoom

Du som önskar delta i mötet måste anmäla det till ordforande@skeabk.se då ange din e-postadress senast 2021-04-06. Du kommer sedan att få en länk till det digitala mötet.

Ordförande Peder Dahlberg kommer att vara uppkopplad från 18.00 för support.

Om det skulle begäras sluten omröstning i val som avser personval så ska man mejla sin röst till: Carin Josefsson ordforande@sbk-ond.se som är en oberoende rösträknare, detta för att vi ska säkerställa bibehållen valhemlighet.

Vidare så kommer vi att rösta med tyst acklamation, dvs om man säger ja vid röstning är man tyst och man säger nej begär man ordet.

OBS! i år enligt SKK:s riktlinjer gäller att årsmöte ska genomföras senast 30 juni 2021.

Välkommen till årsmötet!

2021-03-16