2019 års KM i Bruks och Lydnad 19-20 oktober

Inbjudan Klubbmästerskap

Bruks och Lydnad 19-20/10 2019

Klubbstugan, Vitberget

Vi korar procentuellt bäste oavsett klass i bruks respektive lydnad. SBK’s regler gäller för vilken klass du är berättigad att anmäla till. Den som inte känner sig riktigt klar för tävling kan förstås delta bara för att träna. Varje ekipage deltar i en klass.

Bruks: Spår och sök, alla klasser akl till ekl. Specialen lördag och lydnaden söndag.

Lydnad: Startklass till lydnadsklass 3, lördag. Varje tävlande har, efter genomfört lydnadsprogram, möjlighet att genomföra ett valfritt moment en gång till.

Anmälan senast 2019-10-05 till bol@skeabk.se. Ange ditt och hundens namn samt den klass du vill delta i. Ingen avgift.

Frågor på lydnadsklasser till  Therese 0730934331eller brukset Peter 070-6379613.

För att genomföra KM’et kommer alla deltagare att behöva hjälpa till.

Välkomna!

Regelrevidering Bruks och Lydnad

Öppen diskussion i klubbstugan 2019-08-28 kl.19.00

Länkarna nedan hittar ni information om remisserna.

Välkomna!

/Bruks och Lydnadsgruppen

Agility

Vi som arbetar i Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb är:

Magdalena Steinvall

Sammankallande,

Andrea Stenlund

Andrea Stenlund

Elenor Westin

Maria Törnlund

Veronica Hådén

Veronica håden

Johanna Davidsson

Sara Salsbring

Agilityinstruktör

Vårt mål för 2019 är att genom uppmuntran och bra träningsmöjligheter få fler aktiva som tränar målmedvetet och fler aktiva tävlande, och att fortsätta med att stärka samhörigheten i klubben.

Vi arrangerar träningar, möten, utbildningar, inofficiella tävlingar och officiella tävlingar. Kurser i agility samarrangeras med Studiefrämjandet.

Du som är nyfiken på agility, hör av dig!

Mailadressen är agility@skeabk.se.

Vi har även en Facebookgrupp för våra medlemmar och för dig som bor i Skellefteåområdet och är intresserad av agility. Den heter Skellefteå Agility.

Välkommen till en rolig tränings- och tävlingsform för dig och din hund!