Intresseförfrågan om träningshelg 15-16/8

Om tillräckligt stort intresse finns (10 ekipage) så kommer Bruks och lydnadsgruppen (BoL) att arrangera en träningshelg den 15-16 augusti.

Vi startar preliminärt lördag morgon kl 9.00 och kör fram till söndag afton.

Vi har ingen ledare utan vi hjälper varandra med de saker vi vill träna både på plan och specialer ex spår, uppletande etc. Förslagsvis kör vi ett pass lydnad och ett pass special per dag.

Självklart följer vi SBK:s riktlinjer gällande Covid-19 gällande bland annat max antal deltagare, symptom = deltar ej, social distansering och riskgrupper.

Anmäl intresse till bol@skeabk.se senast fredagen den 7/8.

Bruks-och-lydnadskurs sista helgen i augusti (29-30/8).

Cari Rörström från Kiruna kommer att vara instruktör för kursen som inriktar sig i första hand till tävlingsekipage inom Bruks och Lydnad.  Vill Ni veta mer om Cari kan ni gå in på topdog.se. där kan man läsa om hennes tankar och vad gäller träning med våra fyrbenta vänner.

6 st ekipage kommer att kunna deltaga. Medlemsskap och tävlande för Skellefteå BK prioriteras.

Preliminärt pris för kursen är 2200 kr för lördag och söndag.

Finns även möjlighet att vara med som åhörare till ett pris av 100 kr/dag.

Anmälan är bindande och görs till. Iotti_ericson@hotmail.com och ska göras senast den 16 augusti.

Onsdagsträningarna startat upp igen!

Glada nyheter!
Onsdagsträningarna startas upp 3/6 18.30! OBS!! - Träning med skott kan förekomma 17.30 till 18.30
Tänk dock på att följa SBK:s anvisningar kring Covid 19 ttps://www.brukshundklubben.se/kontakt/om-oss/coronapandemin/

Den 17/6 kommer det att vara städning av klubbområdet mellan 18-19. Ta med en egen kratta och ett gott humör!
Träningen börjar efter det 🙂

Hoppas vi ses!

Plan & fika ansvar

Rallylydnadsgruppen

Agilitygruppen

Bruks o Lydnadsgruppen

Sommaruppehåll

PR- info gruppen

Specialsök/Nosework gruppen

Mentalitetsgruppen

Hundägargruppen

Tjänstehundsgruppen

Rallylydnadsgruppen

Bruks o Lydnadsgruppen

Agilitygruppen

Agility

Vi som arbetar i Agilitygruppen i Skellefteå Brukshundklubb är:

Magdalena Steinvall

Sammankallande,

Andrea Stenlund

Andrea Stenlund

Elenor Westin

Madeleine Westerlind

69749514_2402410483305685_4843739772830613504_o (2)

Veronica Hådén

Veronica håden

Johanna Davidsson

Sara Salsbring

Agilityinstruktör

Vårt mål för 2020 är att genom uppmuntran och bra träningsmöjligheter få fler aktiva som tränar målmedvetet och fler aktiva tävlande, och att fortsätta med att stärka samhörigheten i klubben.

Vi arrangerar träningar, möten, utbildningar, inofficiella tävlingar och officiella tävlingar. Kurser i agility samarrangeras med Studiefrämjandet.

Du som är nyfiken på agility, hör av dig!

Mailadressen är agility@skeabk.se.

Vi har även en Facebookgrupp för våra medlemmar och för dig som bor i Skellefteåområdet och är intresserad av agility. Den heter Skellefteå Agility.

Välkommen till en rolig tränings- och tävlingsform för dig och din hund!