Välkommen till Skellefteå BHKs verksamhetsgrupp för draghundskörning!

Vi ägnar oss åt draghundskörning - motion och friskvård för både hund och förare!

Vi har en gemensam träning i veckan under barmarkssäsongen och två gemensamma träningar under vintersäsongen.
Alla våra träningar är upplagda för att passa både motionär och elit, där man själv väljer hur hårt man vill ta i. Vi har alltid hundarna med på våra träningar. Vår träningsgrupp har åkare från 10 år till +65, alla är välkomna! Även hundarna är i alla raser och åldrar, träningen anpassas efter individen.

Våra träningsdagar är:
Juni-Augusti - tisdagar 18.30
November -Maj - onsdagar 18.30
Januari-mars - söndagar 11.00
Alla våra träningar är kostnadsfria för medlemmar i Skellefteå Brukshundklubb.
Mer information om våra träningar hittar du på vår facebooksida https://www.facebook.com/SkellefteaBHKDraghund.

Vi arrangerar även ett antal tävlingar varje vinter, där finns allt från elitklasser till motionsklass.
Vill du gå kurs i grönt kort (som krävs för att få köra hund på skidspåren i Vitbergsterrängen) så gör du det hos oss.
För att kontakta oss är det enklast att skicka ett meddelande på vår facebooksida eller via e-post till: draget@skeabk.se

Varmt välkomna till en kul året-runt-aktivitet för hela familjen!