Gästboksinlägg

Antal inlägg: 4

Namn: Anonym
Tidpunkt: 2016-04-16 14:01
Tycker att hemsidan känns rörig och svårorienterad.. Tyvärr tror jag att Ni går miste om många medlemmar pga av detta. Saknar någon form av logik i flikarnas placering/underrubriker. Startsidan känns inte så inbjudande för förstagångsbesökaren. Information om vad/vilka aktiviteter Ni har i klubben kan vara bra för en som funderar på att bli medlem. Vad agility, spår, sök, rallylydnad (etc) är för något, det vet kanske inte alla människor. Känns lite som att Ni tar detta för givet, att alla vet. Hur ska man bli intresserad av något som man inte vet vad det är? Varför ha anmälan till träningar mm på Facebook, vet Ni inte att det finns dem som inte har Facebbok? Ska dessa då tvingas skaffa det för att kunna vara uppdaterade om vad som händer? I så fall borde det kanske stå som "krav" under fliken "medlemskap"!?

Namn: Ylva & Bengt Persson
Tidpunkt: 2015-06-15 18:24
Tack för en mycket givande och trevlig helg
Ylva & Bengt Skara Brukshundklubb

Namn: Anders Lundqvist
Tidpunkt: 2015-05-01 23:08
Testar att gästboken fungerar

Namn: Hundpoolen
Hemsida: http://www.hundpoolen.se
Tidpunkt: 2015-04-29 20:19
Välkommen till Hundpoolen och hoppas att du blir nöjd med din nya hemsida.
Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar som rör hemsidan, eller tjänsten i övrigt

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S