Skellefteå Brukshundklubb

Skellefteå brukshundsklubb bildades 1945. Idag har klubben över 400 medlemmar, vi är en aktiv klubb som anordnar många olika aktiviteter för medlemmarna. Bland annat håller vi kurser under våren och hösten, vi har idag ett tiotal aktiva instruktörer.

Allt arbete inom brukshundsklubben sker ideellt vilket betyder att alla som hjälps åt att driva klubben gör det utan ersättning på sin egen fritid. Vi har också ett gediget tävlingsprogram under året både vad gäller lydnad, bruks och Agility. Vi anordnar även mentalbeskrivningar och mentaltester.
Kika in under de olika sektorerna på hemsidan för att se vad vi har på gång under året.

Vill du hjälpa till på olika aktiviteter är det mer än välkommet, hör i så fall av dig till någon sektor eller till styrelsen.

Väl mött på klubben

//Styrelsen