Vad trevligt att du är intresserad av medlemskap i vår klubb! Vi har 5 typer av medlemskap. Nedan hittar du information om de olika typerna och hur du blir medlem beroende på vilken typ av medlemskap du behöver!

Avgifter 2019:

Ordinarie medlem NY 600 kr Nytt medlemskap i SBK och vår lokalklubb
2 Ordinarie medlem med ytterligare medlemskap i SBK 200 kr Tidigare medlem i SBK genom annan brukshundsklubb eller SBK rasklubb*.
3 Familjemedlem 200 kr Annan person i hemmet är ordinarie medlem i Skellefteå brukshundsklubb.
4 Utlandsmedlem 730 kr For none Swedish residence
5 Ungdomsmedlem 300 kr För medlemmar under 26 år finns möjlighet att bli medlem även i hundungdom.

Medlemskapet är rullande och gäller 12 månader från ditt inbetalningsdatum. För att hämta ut ditt medlemskort - klicka här

* Rasklubbar:  Svenska Australian Cattledogklubben, Svenska Australian Shepherdklubben, Svenska Beauceronklubben, Rasklubben För Belgiska Vallhundar, Svenska Bouvier Des Flandres Klubben, Svenska Boxerklubben, Svenska Briardklubben,  Svenska Chodsky Pes klubben, Svenska Collieklubben, Svenska Dobermannklubben, Rasklubben Hollandse Herdershond, Svenska Hovawartklubben, Svenska Kelpieklubben, Svenska Riesenschnauzerklubben, Svenska Rottweilerklubben, Svenska Schäferhundklubben, Svart Terrier Klubben, Vit Herdehundklubben

För att bli ny ordinarie medlem i Skellefteå Brukshundklubb behöver du:

1. Klicka på länken till Svenska Brukshundklubben där du registrerar ditt medlemsskap:  www.brukshundklubben.se/bli-medlem

För att bli hundungdomsmedlem (upp till året du fyller 26) i Skellefteå Brukshundklubb behöver du:

Gå in på https://www.skk.se/sv/SHU/Bli-medlem/ registrera medlemskap där och välj då SBK som specialklubb.

Alternativt:

2. Välj Hundungdom och klicka i checkboxen för hundungdom och följ instrukrionerna på sidan och i det mail som skickas.

För att bli ordinarie medlem i Skellefteå Brukshundklubb och du är sedan tidigare medlem i en bruksklubb eller SBK rasklubb* :

2. Välj Ordinarie medlem och följ instrukrionerna på sidan och i det mail som skickas. Systemet känner igen om du är medlem i någon annan klubb sedan tidigare.

För att bli familjemedlem i Skellefteå Brukshundklubb om någon i ditt hushåll redan är ordinarie medlem:

1. Skicka ett mail till våran kassör kassor@skeabk.se för instruktioner om hur du blir familjemedlem.
  2. Betala in medlemsavgiften till vårt plusgiro 67933-2 eller via Swish till 1230593749. Ange namn och SBKs medlemsnummer för huvudmedlemmen så vi enkelt kan para ihop betalning med medlemsansökan.

For none Swedish residence:

1. Pay the membership fee to plusgiro 67933-2 or Swish too 1230593749.

Lokala medlemsförmåner:

• Tillgång att fritt träna på klubbens fyra planer och markerna runt om (Med undantag från när det är tävling, kurser och uthyrt. Se kalendern)
  • Tillgång att hyra lokal
  • Möjlighet att delta på den öppna onsdagsträningen
  • Möjlighet att delta i våra träningsgrupper
  • Möjlighet att delta på klubbmöten, föreläsningar och temakvällar
  • Möjlighet att delta på tävlingar och prov som annordnas av klubben
  • Möjlighet till fortsatt utbildning för dig och din hund genom vårt kursutbud.
  • Möjlighet att utbilda dig till instruktör eller tävlingsledare
  • Få träffa många nya hundvänner och träningskompisar
  • Olycksfallsförsäkring som gäller under verksamhet anordnad av klubben

Medlemsförmåner i SBK:

• Medlemstidningen Brukshunden