KM i Agility

Välkommen till Inofficiell agilitytävling med Klubbmästerskap och Tunnelrace

Söndagen den 18 september på Brukshundklubben

Klubbmästerskap

Öppen hoppklass och öppen agilityklass där banorna motsvarar klass 2.

Alla är välkomna att delta, oavsett officiell klasstillhörighet, men för att bli klubbmästare måste du vara medlem i Skellefteå Brukshundklubb.

Resultatet från agilityklass och hoppklass läggs samman till ett slutligt resultat för att utse Klubbmästare i Small, Medium och Large.

Du kan också anmäla dig till bara hopp eller bara agility utan att delta i KM.

Tunnelrace

Tunnelbana (med ett hopphinder i början och i slutet), där vi korar årets tunnelmästare.

För att delta i klubbmästerskapet måste din hund vara minst 18 månader, i tunnelracet minst 12 månader. Servering: Varmkorv och fika.

Pris: 25:- per klass. Betala helst med swish och skriv KM i agility. Det går bra att betala med kontanter också men se helst till att ha jämna pengar. KM räknas som två klasser, agility och hopp.

De som kan träffas kl 11 och bygger bana. Första banvandring kl 12.

Vi räknar med att du ställer upp som funktionär när du inte tävlar.

/Agilitygruppen

Tävlingsmöte för bruksprovet i oktober

På onsdag den 14/9 är det möte inför bruksprovet i oktober. Vi träffas kl 20.30 i klubbstugan och fördelar uppdragen. Välkommen!

juli 2021
» Mental M3a stuga + plan 2.
» Mental M3a stuga +plan 2
» Hundundom stuga + planer 17.00-21.00
» Allmänlydnad 18.30-21.15 plan2
» ÖND utbildning stuga + plan 3. 8,00-15.00
» Bruks och lydnadsläger. 18.00
 Kronprinsessans födelsedag
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela område +stugant.
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området + stugan
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området +stugan.
» Bruks och lydnadsläger. avslutas 16.00. Hela området +stugan.
» Stuga plus Samtliga planer från 14.00
» Agilitytävling hela klubben