Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla medlemmar för ett riktigt bra 2016 och önska er ett Gott Nytt År 2017!!

Kul att få skriva att vårt medlemsantal ökat under 2016 med nästan 10%.
Ett stort extra TACK till alla er som på något sätt bidragit genom er fina arbetsinsats. Ingen nämnd, ingen glömd men utan er bidrag har vi ingen klubb.
Bra jobbat även alla tävlingsekipage som tävlat i klubbens namn ända upp till SM-nivå. Ni tillsammans med kurs- och provningsverksamhet är vår bästa marknadsföring.
Till kommande år hoppas vi att ännu fler kan hjälpa till så vår klubb fortsätter att utvecklas positivt. Hör av er till oss om ni är sugna.

Inför 2017 är återigen samtliga verksamhetsgrupper tillsatta vilket känns som en lovande start på 2017 som kan bli riktigt bra.

Slutligen vill vi även flagga för en kommande klubbfest som är planerad till den 21 januari. Mer info kommer inom kort men reservera den kvällen så att ni inte missar den. :-)

Hälsningar från Styrelsen

juli 2021
» Mental M3a stuga + plan 2.
» Mental M3a stuga +plan 2
» Hundundom stuga + planer 17.00-21.00
» Allmänlydnad 18.30-21.15 plan2
» ÖND utbildning stuga + plan 3. 8,00-15.00
» Bruks och lydnadsläger. 18.00
 Kronprinsessans födelsedag
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela område +stugant.
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området + stugan
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området +stugan.
» Bruks och lydnadsläger. avslutas 16.00. Hela området +stugan.
» Stuga plus Samtliga planer från 14.00
» Agilitytävling hela klubben