Våra värdeord: Öppenhet, Bemötande, Ansvar, Delaktighet och Kvalitet

Policy gällande klubbens instruktörer

Dekal Skellefteå BK

Policy gällande klubbens instruktörer

Instruktörerna i Skellefteå Brukshundklubb gör ett mycket viktigt arbete för klubben. Det är mycket tack vare vår kursverksamhet som klubben får in nya medlemmar och kan utvecklas som förening. Styrelsens inriktning är att våra instruktörer ska känna stolthet av att vara en viktig del i klubbens utveckling.

För att allt ska vara tydligt vad som gäller när man verkar som instruktör i klubben har vi tagit fram ett policydokument som vi hoppas ska vara klargörande.

När någon medlem vill utbilda sig till instruktör ska styrelsen godkänna detta.

När utbildningen är klar och godkänd examination utförd förväntas man hålla minst fem kurser i klubbens regi.
Om man inte genomför det och inte har giltigt skäl (flytt, sjukdom och dylikt) kan man bli återbetalningsskyldig av del av utbildningskostnaden.

De instruktörer som håller minst en kurs/år blir aktuell för deltagande i speciellt riktad utbildning/utveckling för instruktörer som arrangeras av kubben/distriktet.
De instruktörer som även håller kurser utanför föreningen kommer ej att särbehandlas under förutsättning att de årligen håller kurser i klubbens regi.

Vidareutveckling för instruktörer enligt ovan kan vara:
- pepp-kurs för instruktörer
- deltagande med egen hund i kurs för instruktör som bjuds in över tex en helg
- vidareutbildning i tex specialkurs
- mm

» Kurs för instruktörer 9.00-16.00
» Kurs för instruktörer 9.00-16.00
» Agilitytävling
» Onsdagsträning. Inga skott denna dag.
» Agilitytävlingskurs 18.30-20.45
» Rottweilerklubben 14.00 och framåt
Midsommarafton
» Rottweilerklubben
 Midsommardagen
» Rottweilerklubben städar stugan. Ingen aktivitet med hund.
» Agilitykurs 18.00-21.00
» Agility sommarcupp Hoppklass 18.00-21.00