Handlingar årsmötet

Hej alla!

Nu finns handlingarna till årsmötet under Klubben - Dokument!

Intersport webshop för klubbkläder är uppe!

Hej alla!
Så här lagom till julklapparna ska handlas in (till andra eller till sig själv, sista datumet för garanterad leverans innan jul är 1 december) har vi äntligen fått igång våran webshopp hos vår nya sponsor Intersport Skellefteå!

För att få rabatterat clubpris måste ni logga in på deras hemsida. På alla klubbkläder får klubben 6% av köpessumman.
Handlar du idag på Intersport? Lägg gärna till Skellefteå BK som ditt val för sponsring. Då går 3% av ditt köp till klubben utan att det kostar dig något.

Har du något som inte är hundträningsrelaterat som du skulle vilja ha i shoppen? maila prinfo@skeabk.se så går det eventuellt att fixa.
(Tyvärr har vi inte fått till att kepsarna ska ha vårt tryck men vi väntar på svar och hoppas på att det går inom kort eller om klubben måste massbeställa och sälja själva)

PS: Länkar till alla klubbkläder ligger på hemsidan www.skeabk.se under Klubben, Klubbkläder

Årets onsdagsträningar börjar 31/5!

Välkomna till årets onsdagsträningar!

Skellefteå Brukshundklubbs onsdagsträningar 2023

Onsdag 31 maj startar vi med öppna träningsträffar på onsdagskvällarna.

Tid för träningen: 18.30-20.30. Träning med skott kan förekomma 17.30-18.30

Det finns möjlighet att köpa fika i stugan.

Våra verksamhetsgrupper har ansvaret som onsdagsvärdar.

Datum för onsdagsträningar och ansvarig grupp

31 maj, Styrelsen

2:a söndagen i advent
» Medlemsmöte 19.00-21.00
» Domare Emma Pettersson berättar om nya moment i rallylydnad, klu
» Agilitytävling KM. stugan från 17.00.
» Agilitytävling officiell. stugan hela dagen.
 Nobeldagen
» Agilitytävling officiell. stugan hela dagen.
3:e söndagen i advent
» Budgetmöte rallylydnadsgruppen. Styrelserummet. 18.00-20.00
Luciadagen
4:e söndagen i advent
» Emma Pettersson berättar om nya regler. Klubbstugan 18.00-20.00
 Drottningens födelsedag
Julafton
 Juldagen
Annandag jul
Värnlösa barns dag
Nyårsafton

Vår Huvudsponsor!

björkis hundcenter

Ett stort tack till vår huvudsponsor Björkis!

BJÖRKIS HUNDCENTER
Nöppelbergsvägen 16 (Granne med bla. Husqvarna och restaurang Budsba)
931 76 SKELLEFTEÅ

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_negativ