Årshandlingarna har skickats ut till alla medlemmar

Hej Alla!

Nu har årshandlingarna mailats ut till alla medlemmar. Har du inte fått dem kolla i skräpkorgen och finns de inte där kontakta styrelsen för att få en skickad till dig!

Årsmöte Söndag 27/2 kl 10.00

Hej Alla!

Årsmötet är flyttat till 27/2 kl 10.00

Som det ser ut nu med alla restriktioner så kommer förmodligen mötet att hållas digitalt, men vi återkommer så fort vi vet något mer.

Nominera personer till styrelsen

Nu har ni medlemmar möjlighet att nominera ytterligare kandidater vill val vid Skellefteå Brukshundklubbs årsmöte 2022.
Förslaget ska ange:
Vilken funktion som avses
En kort presentation
Uppgift om att den föreslagne kandiderar
Förslagen till val ska vara styrelsen tillhanda senast 15 december.
Skickas till sekreterare@skeabk.se
Därefter är nomineringen avslutad.

Valberedningens preliminära förslag till Skellefteå Brukshund klubbs årsmöte 2022 Mötesordförande Vakant

Förslag till styrelse Ordförande Peder Dahlberg 1 år - omval, Vice ordförande Terese Stenborg 2 år - nyval, Sekreterare Lena Kågström 2 år - omval Suppleant, Lillemor Hägglund (1) 2 år - omval, Suppleant Vakant (3) 1 år - fyllnadsval

Övriga i styrelsen som är valda med 1 år kvar; Kassör Karin Sejnell, Suppleant Karl-Lennart Ögren (2), Ledamot Linn Hellgren

Förslag på suppleanternas tjänstgöringsordning inom parentes

Revisorer Ordinarie Roger Lindström 1 år, omval Susanne Eriksson 1 år, omval

Suppleanter Jenny Blomqvist 1 år, omval Josefine Nyström 1 år, omval

Valberedningen har bestått av; Sammankallande PO Wallmark Mandattid utgår, Anita Lindberg Mandattid utgår, Josefine Dahlberg 1 år kvar

Styrelsen och Valberedningen

juni 2022
» Lydnadstävling
» Lydnadstävling. stuga + område. 16.00-22.00
» Bruksprov hela dagen stuga + området.
» Brukstävlingar
Pingstafton
» Bruksprov hela dagen stuga + området.
» Brukstävlingar
 Pingstdagen
» Hundungdom Hela området+ stugan. 18.00-19.30
» Mh 7.00-17.00 stuga + hela området.
 Sveriges nationaldag
Annandag pingst
» Onsdagsträning. Gemensam träning för alla medlemmar 18.30-20.30
» Agilitytävling. Plan 2 och 3 + stugan. 14.00-22.00.
» MH/MT Stugan + hela området. 07.00-17.00
» Hundungdom stugan 8.00-18.00
» Rallylydnadstävling Hundungdom stuga + hela området.
Midsommarafton
 Midsommardagen