Skellefteå Hundhall

Viktigt att veta!      Läs detta först!

För att boka och nyttja tid måste du vara medlem i Skellefteå HU eller Skellefteå BK.  Medlemskap Skellefteå Brukshundklubb.  Var noga med att du väljer rätt typ av medlemskap i din ansökan och att du går rätt väg även med familjemedlamskap. Att endast Swisha till vårt konto innebär tyvärr inte ett medlemskap.

Du bokar via vårt bokningssystem BokaMera.

Du kan boka via appen BokaMera eller på Skellefteå Brukshundklubbs hemsida under Hallen.

Vi rekommenderar appen.
Den är mycket tydlig och lättillgänglig. Du hittar den i Play Butik / APP store. Sök på bokamera.
Den här beskrivningen innehåller inga bilder. Det kommer senare.

Du måste finnas i bokningssystemet kundregister för att kunna boka tid i hallen. Registrering gör du på Skellefteå Brukshundklubbs hemsida under Hallen.

Du kan ha två bokningar aktiva samtidigt. När den första förfallit har du möjlighet att boka en till tid.

Du kan också ställa dig i kö. Du får ett e-postmeddelande om avbokning sker.

Betalning gör du med kreditkort.

Du måste betala inom 20 minuter efter det att du bokat tiden. Tiden avbokas annars automatiskt efter 20 minuter.

Länk till betalning finns i bekräftelsemailet.

När du kommer till hallen måste du ta del av de regler och anvisningar som finns uppsatta! Det är alltid den som står för bokningen som är ansvarig!

Bokning, steg för steg.

Lathund för bokning med appen BokaMera.

1. Logga in

Är du redan kund loggar du in i appen med E-post och Lösenord. Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det själv.

1. Sök efter företag

Sök Hundhallen i Skellefteå och välj. Lägg den som favorit för att slippa söka varje gång.

1. Välj Boka en tid
  2. Välj Tjänst

Det finns 6 Tjänster att välja för att boka tid i Hundhallen.
Två för vardagar, två för helg och två för Hundungdom beroende på om du vill boka 1 timme eller 2 timmar.
Priserna ser du för varje Tjänst. Varje Tjänst motsvarar en bokning.

Ansökan till kundregister använder du innan första bokningen om du inte tidigare ansökt. Medlemskontroll kommer att ske.

1. Välj dag i kalendern

Bläddra för att se lediga tider.

1. Välj tid

Kontrollera att det blev rätt tid.

1. Boka tiden

Bläddra längst ner och välj Boka denna tid.

1. Betala

Tiden är reserverad och blir bokad först när du betalat.

Du får koden till dörren i bokningsbekräftelsen.