Agilitytävling

Välkommen till Skellefteå Brukshundklubb på onsdag kväll 20 juni!
Vi arrangerar en officiell agilitytävling för klass 1.
Tävlingen börjar klockan 18 och slutar vid 21.
Gratis inträde! Gott fika!
Kom och heja på våra duktiga ekipage!
/Agilitygruppen

Info om vad som gäller vid träning på våra planer

Vi är många verksamheter som ska samsas på våra träningsplaner så det är viktigt att vi visar stor respekt för varandras aktiviteter. Det här har fungerat riktigt bra men vi vill förtydliga vad som gäller så att vi fortsätter på den inslagna vägen.

Måndagar har Hundungdom företräde till lokal och planer. Övrig tid är det brukshundklubbens tävlingar, prov, kursverksamhet och uthyrning som har företräde. Vid egenträning på klubben ska man säkerställa att man inte stör dessa verksamheter. Är man osäker så frågar man ledare på plats om det är OK att träna på någon av ytorna. Vi har 4st planer så det är ganska osannolikt att det inte ska gå att hitta någon lämplig yta att träna på. Mentalsgruppens verksamhet är dock undantagen då de vid beskrivningar och tester måste ha tillgång till hela området.

Under sommaren kommer planerna att märkas upp med 1, 2, 3 och 4. så att man vid uthyrning kan ange i kalendern vilka planer som är upptagna som bra info.

Tack för att ni så bra bidrar till det fina samarbetet på klubben!

/Styrelsen

Kom ihåg medlemsmötet imorgon i IOGT-NTO'S lokal

Till medlemmar i Skellefteå Brukshundklubb

Kallelse till medlemsmöte

Datum: torsdagen den 7 juni klockan 19.00

Plats: IOGT-NTO:s lokaler, Kanalgatan 35

Agenda:
1. Elin Larsson, Distriktsveterinärerna informerar tips på första hjälpen för hundar.
2. Nosework, informerar om den för klubben relativt nya verksamheten.
3. Information om nya träningslokalen.
4. Miljöbanan, när och hur bygger vi den?
5. Övriga frågor.

Vi bjuder på fika

Välkomna!

maj 2022
 Första maj
» Stugan 18.30-22.00. Hallgruppen.
» Brukskurs 8.00-17.00. stugan +plan 2 och 3.
» Brukskurs 8.00-17.00. stugan +plan 2 och 3.
» MH/MT Stugan + hela området. 07.00-17.00
» Plan 1 och tillgång till stugan Naturbruksgymnasiet Burträsk. 10