Planeringsmöte för säsongens Bruks- och Lydnadstävlingar

Den 14 februari kl 19:00 är det dags för planeringsmöte för säsongen kommande Bruks- och Lydnadstävlingen. Vi bjuder på fika.

Plats: Klubbsugan

Alla som är intresserade av att hjälpa till är varmt välkomna, erfaren som oerfaren. Alla kan bidra på något sätt och ju fler vi blir desto lättare blir det för alla.

Väl mött, vi ses!

Bruks- och Lydnadsgruppen

Frågor skickas till tavling@skeabk.se

Klubbfest!!

Screenshot_20190104-203944_Word

januari 2024
 Nyårsdagen
» Agilityn. stugan 17.00-21.00
Trettondedagsafton
Trettondedag jul
» Rallylydnad. Funktionärsträff. Stugan 11.00-14.00
» Möte hur. Styrelserummet. 17.10-18.30
» Agilityn. Stugan 17.00 och framåt
» Budgetmöte med verksamhetsg rupperna. 10.00-12.00
» Tjänstehund. styrelserummet. 17.00-21.00
» Studiecirkel HUG inre delen av stora salen 18.30 -20.45.
» Rallytävling. Stugan från 15.00
 Konungens namnsdag
» Studiecirkel HUG inre delen av stora salen 18.30 -20.45.

Vår Huvudsponsor!

björkis hundcenter

Ett stort tack till vår huvudsponsor Björkis!

BJÖRKIS HUNDCENTER
Nöppelbergsvägen 16 (Granne med bla. Husqvarna och restaurang Budsba)
931 76 SKELLEFTEÅ

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_negativ