Skellefteå Brukshundklubbs onsdagsträningar 2022

Hej Alla!

Nu startar vi upp med träningsträffarna på onsdagskvällarna. (OBS!! - Träning med skott kan förekomma 17.30 till 18.30).
Vi fördelar ansvaret som onsdagsvärd på plan (2 pers) och köket mellan verksamhetsgrupperna i klubben.
Tid för träningen: 18.30-20.30, då ska möjlighet finnas att gå in i stugan (eller under skärmtaket) och köpa fika/dricka kaffe.
Se även till att stugan städas på kvällen.
Meddela på listan om något saknas i köket. Grupperna ansvarar själva för att byta ansvarsdag om de inte kan ”sin” onsdag.

Datum:
1/6 Styrelsen
8/6 Rallylydnadsgruppen
15/6 Agilitygruppen
22/6 Bruks o Lydnadsgruppen
29/6 PR- info gruppen

Sommaruppehåll Juli månad

3/8 Specialsök/Nosework gruppen
10/8 Mentalitetsgruppen
17/8 Hundägargruppen
24/8 Tjänstehundsgruppen
31/8 Styrelsen
7/9 Rallylydnadsgruppen
14/9 Bruks o Lydnadsgruppen
21/9 Agilitygruppen
28/9 Hundägargruppen

Har ni frågor kontakta någon i styrelsen.

januari 2024
 Nyårsdagen
» Agilityn. stugan 17.00-21.00
Trettondedagsafton
Trettondedag jul
» Rallylydnad. Funktionärsträff. Stugan 11.00-14.00
» Möte hur. Styrelserummet. 17.10-18.30
» Agilityn. Stugan 17.00 och framåt
» Budgetmöte med verksamhetsg rupperna. 10.00-12.00
» Tjänstehund. styrelserummet. 17.00-21.00
» Studiecirkel HUG inre delen av stora salen 18.30 -20.45.
» Rallytävling. Stugan från 15.00
 Konungens namnsdag
» Studiecirkel HUG inre delen av stora salen 18.30 -20.45.

Vår Huvudsponsor!

björkis hundcenter

Ett stort tack till vår huvudsponsor Björkis!

BJÖRKIS HUNDCENTER
Nöppelbergsvägen 16 (Granne med bla. Husqvarna och restaurang Budsba)
931 76 SKELLEFTEÅ

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_negativ