Vill du hjälpa oss söka sponsorer?

Vill du hjälpa oss söka sponsorer till klubbens olika projekt?

Hej alla!

Vi har många planer/önskemål framöver som upprustning av området, klubbstugan, önskemål om parkeringsstolpar, speglar i hallen, utrustning som de olika grupperna behöver, priser till tävlingar - för att nämna några saker.

För att kunna fixa detta så behöver er hjälp!

Känner du någon som kan tänka sig att sponsra oss? Det kan vara saker, tid, pengar - summa är inte fast även om vi har förslag.

Maila PRinfo@skeabk.se!

Detta för att säkerställa att vi inte är flera som går till samma företag/person och att du får rätt information eller om du vill att vi ska vara de som frågar vidare.

Under dokument ligger en PDF som innehåller en kort presentation av oss och hundungdom som kan används.

Vi hoppas att ni kan hjälpa oss och tveka inte att höra av er!

PR-info gruppen

februari 2023
» agilityn. stugan 09.00-18.00
» Hundungdom tävling .Stugan 8.00-17.00.
» Kurs tjänstehund. Teori Inre delen av det stora rummet. 14.30-15
Alla hjärtans dag
» Agilitykurs. 16.00-22.00. Stugan.
» Agility. stugan from 20.00,
» Agilitykurs 07.00-20.00. Stugan.
» Agility. stugan hela dagen.
» Agility. stugan tom 18,00
Fettisdagen