Handlingar årsmötet

Hej alla!

Nu finns handlingarna till årsmötet under Klubben - Dokument!

Intersport webshop för klubbkläder är uppe!

Hej alla!
Så här lagom till julklapparna ska handlas in (till andra eller till sig själv, sista datumet för garanterad leverans innan jul är 1 december) har vi äntligen fått igång våran webshopp hos vår nya sponsor Intersport Skellefteå!

För att få rabatterat clubpris måste ni logga in på deras hemsida. På alla klubbkläder får klubben 6% av köpessumman.
Handlar du idag på Intersport? Lägg gärna till Skellefteå BK som ditt val för sponsring. Då går 3% av ditt köp till klubben utan att det kostar dig något.

Har du något som inte är hundträningsrelaterat som du skulle vilja ha i shoppen? maila prinfo@skeabk.se så går det eventuellt att fixa.
(Tyvärr har vi inte fått till att kepsarna ska ha vårt tryck men vi väntar på svar och hoppas på att det går inom kort eller om klubben måste massbeställa och sälja själva)

PS: Länkar till alla klubbkläder ligger på hemsidan www.skeabk.se under Klubben, Klubbkläder

Årets onsdagsträningar börjar 31/5!

Välkomna till årets onsdagsträningar!

Skellefteå Brukshundklubbs onsdagsträningar 2023

Onsdag 31 maj startar vi med öppna träningsträffar på onsdagskvällarna.

Tid för träningen: 18.30-20.30. Träning med skott kan förekomma 17.30-18.30

Det finns möjlighet att köpa fika i stugan.

Våra verksamhetsgrupper har ansvaret som onsdagsvärdar.

Datum för onsdagsträningar och ansvarig grupp

31 maj, Styrelsen

7 juni, Agility

14 juni, Rally

21 juni BoL

28 juni HUG

Uppehåll under juli

2 aug, Nosework

9 aug, Mental

16 aug, Tjänstehund

23 aug Styrelsen

30 aug Agility

6 sept, Rally

13 sept, BoL

20 sept HUG

27 sept Styrelsen

Varmt

välkomna!

juli 2021
» Mental M3a stuga + plan 2.
» Mental M3a stuga +plan 2
» Hundundom stuga + planer 17.00-21.00
» Allmänlydnad 18.30-21.15 plan2
» ÖND utbildning stuga + plan 3. 8,00-15.00
» Bruks och lydnadsläger. 18.00
 Kronprinsessans födelsedag
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela område +stugant.
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området + stugan
» Bruks och lydnadsläger. Hela dagen. Hela området +stugan.
» Bruks och lydnadsläger. avslutas 16.00. Hela området +stugan.
» Stuga plus Samtliga planer från 14.00
» Agilitytävling hela klubben
» Agilitytävling hela klubben

Vår Huvudsponsor!

björkis hundcenter

Ett stort tack till vår huvudsponsor Björkis!

BJÖRKIS HUNDCENTER
Nöppelbergsvägen 16 (Granne med bla. Husqvarna och restaurang Budsba)
931 76 SKELLEFTEÅ

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_negativ